https://www.arcon-experts.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/bouwadvies820-2gk-is-113.JPGlink
https://www.arcon-experts.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/bouwadvies820-4gk-is-113.JPGlink
https://www.arcon-experts.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/bouwadvies820-1gk-is-113.JPGlink
https://www.arcon-experts.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/bouwadvies820-3gk-is-113.JPGlink
https://www.arcon-experts.be/modules/mod_image_show_gk4/cache/bouwadvies820-5gk-is-113.JPGlink
«
»
Loading…

Bouwadvies

Waar staat ARCON-EXPERTS voor?

ARCON staat voor ARCHITECTURE & CONSULTING, en geeft het werkgebied van ARCON-EXPERTS aan, adviesverlening in alle domeinen die met architectuur en bouwen te maken kunnen hebben; BOUWADVIES door BOUWEXPERTEN.

Missie

ARCON-EXPERTS wil klanten op de kortst mogelijke tijd, de meest effectieve oplossing aanbieden voor bouwproblemen, en dit aan een economisch verantwoorde kost. ARCON-EXPERTS wil voor zijn klanten een betrouwbare bron van informatie, advies en overleg in bouwzaken zijn.

Doelstelling

ARCON-EXPERTS is een netwerk-organisatie van bouwprofessionals, ervaren architecten en ingenieurs, die zich als doel gesteld hebben, als organisatie bekend te staan als meest competente en betrouwbare bouwexperten, om professioneel en onafhankelijk advies te verstrekken aan particulieren en ondernemingen met bouw-problemen, bouw-intenties of bouwprojecten.

Strategie en organisatie

ARCON-EXPERTS zal zijn diensten aanbieden via medewerkers die over de gepaste ervaring beschikken in de bewuste materie, met een slanke organisatie en in nauw overleg met de klant. ARCON-EXPERTS is méér dan een gewoon expertisebureau, dat schade opneemt en schaderamingen maakt of begrotingen voor herstelling opmaakt. Het advies van de experten van ARCON-EXPERTS zorgt voor uw belangen op lange termijn, en maakt dat bouwproblemen effectief en blijvend worden opgelost.

Cultuur en waarden

ARCON-EXPERTS hecht groot belang aan transparantie en open communicatie. Deze zijn immers een garantie voor integriteit. Respect voor ieders overtuiging is het uitgangspunt van elke communicatie. Wetenschappelijke objectiviteit en nauwgezetheid zijn de leiddraad van ons handelen.